Börzsöny Vendégház
Tökéletes Pihenés


Hajókirándulás Esztergomba:


Budapest és Esztergom között menetrend szerinti sétahajó járatok közlekednek, amelyek Nagymaroson is megállnak. Tegyenek egy felejthetetlen utat Esztergomba, és csodálják meg a Dunakanyar páratlan panorámáját a vízröl.  A hajókon kerékpár is szállítható, így a hajókirándulást kombinálhatják egy bicajozással is.

Sétahajó menetrend


Evezés kajakkal, kenuval:


A nagymarosi Duna-parton van kajak  és kenu bérlési lehetőség. A Dunán lefelé haladva felfedezhetik a  Sólyom-sziget  melletti mellékágak  gazdag állatvilágát, és átevezhetnek a Szentendrei-sziget csúcsára. Ha a vízállás alacsony, akkor  a Duna közepén egy hatalmas sóderszigeten is kiköthetnek. Nagymarostól Zebegény felé a Dunán felfelé evezni embert próbáló feladat. Ezt csak sportembereknek ajánljuk. Viszont a  Duna  Zebegényi és Dömösi szakasza is páratlan szépségű. A  Duna-parti  vendéglátóhelyeken kiköthetnek egy kis frissítőért is.


Strandolás a Dunán:


Nagymaros több homokos  partszakasszal rendelkezik. Kedvező vizállás  esetén hatalmas homokos strandok alakulnak ki. A víz minősége, tisztasága az utóbbi években rengeteget javult.


Horgászat:


A horgászat szerelmesei is megtalálják számításukat. Kítünő horgászhelyek vannak a  Dunán, az Ipolyon illetve  halastavat találunk Törökmezőn és Királyréten is. Napijegy váltható a nagymarosi horgászboltban.

Magyar Országos Horgász Szövetség - Ipoly

királyréti horgásztó